KERESS
+36 30 945 8081

Miért próbáljam ki?

Álmodtál már valaha arról, hogy magasan a föld felett, madártávlatból szemlélheted a világot? Elképzelted egyszer is, milyen érzés lehet az, amikor fák suhannak el a lábaid alatt és a világ melyben hétköznapjaidat éled egyszerre miniatűr maketté zsugorodik? Hallottad valaha ilyen erősen a szél süvítését? Éreztél már ekkora szabadságot a szívedben?

Nagy kaland, izgalom és semmi máshoz nem hasonlítható extázis, maximális biztonsággal. Az ejtőernyős tandemugrás mindezt az élményt nyújtja neked vagy annak, akinek ezzel a feledhetetlen ajándékkal kedveskedni szeretnél. A tandemugrás nem csupán a szabadesés nyújtotta korlátlan szabadság megtapasztalására nyújt lehetőséget számodra, hanem segít átlépni a korlátaidat, és határtalan mennyiségű erővel, bátorsággal ruház fel téged. A tandemugrás minden egyes pillanata garantáltan életed meghatározó részévé válik majd.

A felszállás során a gép tele van vidám és nagyon őrült ejtőernyősökkel. A kiugrás, pedig minden elképzelésedet felülmúlja, átadod magad a szabad repülés élményének. Felszabadítja benned az örömhormonokat, és azonnal kikapcsol a szürke hétköznapok világából. Egyetlen feladatod élvezni az ugrást, de ha van kedved kipróbálhatod az ernyő irányítását is. Félned nincs mitől, hiszen én végig ott leszek veled és vigyázok magunkra. Ha szerencsénk van, a katarzist tovább fokozza majd, hogy bárányfelhők között repülhetünk és ereszkedhetünk.

A tandemugrás eszköz, az önmegvalósítás egy olyan kivételes formája, mely garantáltan önértékelési pluszt ad az embereknek. Bizonytalanok, félnek mégis döntést hoznak arról, hogy megteszik. Földet érésünk után sokan önkéntelenül felkiáltanak: „Megcsináltam”! Büszkék önmagukra, és kiderül, hogy csak egy döntésen múlik minden, bármire képesekké válhatunk. Ilyenkor önértékelésünk a megfelelő mederbe terelődik.

Lépd át te is a határaidat! Gyere és tartozz közénk! A levegő szerelmesei vagyunk.