KERESS
+36 30 945 8081

Ági

2010-04-10 12:11:51

Egyre inkább közeledett a 30. születésnapom. Na most egy igazi női sikoly, és én biztosan tudtam, mit akarok. Elgondolkoztam, hol szeretném megtenni, kire bízhatnám az életem. No, ez nem szőkenős túlzás! Szerintem. De, érted Te mire gondolok! Nekem kell, hogy bízzak abban, akihez hozzá vagyok csatolva. Nekem kell, hogy megbízható legyen a szükséges ernyő és blabla. A „tandem pasi” ezt jobban tudja, mit kellene ide részletezni.

Nos, internet megnyit, rákeres. Furcsa megérzés, és megnyit: lát, tud, biztos. E-mail, telefon és tudtam jól választottam. Hajnal 5 kor indultam Miskolcról Siófok Kilitire egy barátnőmmel. Végig nevettük az utat, és hét ágra sütött a nap. (Előzmény: vacak hideg idő)

Ahogy leparkoltam, lassan körbefont a hangulat. Volt valami különleges a levegőben, még itt a földön is. Először a menyasszonyával futottunk össze, majd megláttuk Őt is. Nem is tudom, van e rá szó, az egész folyamatra!

De azt biztosan tudom: ha valamiben nem tudsz dűlőre jutni, ha fordulóponthoz érkezett az életed, ha fontos esemény kapcsán szeretnéd magad, vagy aki fontos neked, megajándékozni, ennél leírhatatlanabb csoda nincs! Akárhányszor előveszem a DVD-t, gyorsabban dobog a szívem. Ha rá gondolok, mosolygok. Ha félek valamitől, előveszem az akkori határozottságom. Csak ajánlani tudom.

És a hangulat, ami fogad! Kellemes megtapasztalást, mert ezt nem lehet kihagyni! Hékás! Igen Te. Érzed már? Várod már? Gyorsabban ver a szíved?

Képek az eseményről