CH-Alpha® Joint-Gel – Intenzív ízületi gél

Izületi gél, Kapcsolódó termékek

izületi gél

Leírás CH Alpha — ízületi gél CH Alpha ízületi gél hatóanyagai elősegítik az gyulladt és sérült izom és ízületek regenerálódását, csökkenti a fájdalmat és hozzájárul a mozgékonyság visszanyeréséhez. Javítja a vérkeringést az izomszöveteben. Miért olyan sérülékenyek a térdízület porcai?

izületi gél

A térd a legnagyobb, legkomplexebb felépítésű ízületünk. A térdízület porcainak a feladata, hogy a járáskor jelentkező jelentős erőhatást elvezesse, könnyeddé, ruganyossá tegye lépteinket. Valóban komoly megterhelésről beszélünk, lépcsőzésnél akár testsúlyunk szorosa is nehezedhet térdünkre.

izületi gél

A térdízület elsősorban a porcokban található kollagénrostoknak, valamint az ízületi folyadéknak köszönhetően gondoskodhat a rugalmasságról, a csontvégek súrlódásmentes mozgásáról.

Ajánljuk: ízületi és mozgásszervi bántalmak esetén, sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek Milyen tünetek jelezhetik, izületi gél kopik a térdízület? Az első, és talán legfontosabb jelzés a térdben időnként jelentkező, később állandósuló fájdalom, valamint az ízület merevsége.

izületi gél

Tipikus példa a hétköznapokban erre az, amikor egy hosszabb üldögélő időszakot követően az elindulás térdfájdalommal jár. Vagy ha már a lépcsőzés is kellemetlen érzésekkel párosul, és legszívesebben minden lépcsőfoknál megállnánk.

izületi gél

A porc lassú elvékonyodása, töredezése akár évekig tünetmentes maradhat, a reggeli merevség vagy a térdfájdalom már annak a jele lehet, hogy a porc kopásnak indult. Izületi gél látványos tünet lehet az ízület deformitása, illetve az ezzel járó ízületi instabilitás.

Sunlife Izom és izületi gél 100 ml

Végül a térd mozgástartománya jelentősen beszűkül. Naponta egyszer vagy többször körkörös mozdulatokkal masszírozza be az érintett területet.

izületi gél

További információk.